USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP’li Polat, ‘MHP Tokat’ın her köşesine mührünü vuracak’

MHP’li Polat, ‘MHP Tokat’ın her köşesine mührünü vuracak’
17-01-2014 09:52
Google News

MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, 30 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrasında vatandaşları kaliteli hizmetle tanıştıracaklarını belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisinin Tokat’ın her bir köşesine mührünü nasıl vurduğunu gözlemleyeceksiniz” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Teşkilatı 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde İl Genel Meclisi seçim çalışmalarının startını merkeze bağlı Ormanbeyli köyünde verdi. Yoğun katılımın olduğu toplantı miting havasında geçerken köy halkının ilgi ve alakası MHP camiasını sevindirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Teşkilatı 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri İl Genel Meclisi çalışmaları için salı akşamı sahaya indi. Merkez ve ilçelerde aylar öncesinde belediye başkanlıkları için çalışmalara başlayan MHP, İl Genel Meclisi için de çalışmalarına hız kazandırmak istiyor. İl Genel Meclisi seçim çalışmalarının başlangıç noktası olarak belirlenen Ormanbeyli köyü girişinde karşılanan partililer yoğun ilgiden fazlasıyla memnun oldular. Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Polat, Avlunlar Belediye Başkanı Eba Müslim Polat, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Genel Meclisi 1. sıra Adayı Veli Gökyıldız, parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili de katıldı.

Ormanbeyli halkının alkışları eşliğinde köy kahvesine giriş yapan Milliyetçi Hareket Partisi heyeti vatandaşlarla kucaklaşarak bir süre sohbet ettiler. Sohbet sonrası mikrofonu ilk alan isim MHP Tokat İl Genel Meclis Üyesi Adayı Veli Gökyıldız oldu. İlgi, alaka ve kendilerine gösterilen teveccühten dolayı ziyadesiyle memnun olduklarını ifade eden Gökyıldız, “benim nüfusa kayıtlı köyüm yok. Fakat ben kendimi Ormanbeyli’li kabul ediyorum. O nedenle il genel meclisi seçim çalışmalarımıza Ormanbeyli köyünde başladık” ifadelerini kullandı. MHP Tokat İl Genel Meclisi adayı Veli Gökyıldız açıklamalarının devamında siyasete çok fazla değinmek istemediğini belirterek; “Sizler vatandaş olarak her şeyin farkındasınız. Gündemi takip ediyor, durum değerlendirmesi yapıyorsunuz. Bu nedenle genel siyasete değinmiyorum. Bizim işimiz gücümüz Tokat, önceliğimizde Tokatlılardır. İl Genel Meclisi, Özel İdare’nin kararganıdır. Geçmişte yine Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyasetin içinde değişik kademelerde görev yaparken sizlerle birlikteydik. Derdinizde dertlendik, sevincinizle sevindik. Bugün de İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak sizlerin huzurundayım. Sizler beni yakinen tanıyan ve bilen insanlarsınız. Seçildiğimiz takdirde el ele, gönül gönüle olacağımızı biliyorsunuz. Memleketimizin daha iyi hizmetler alabilmesi, köylümüzün kalkınabilmesi ve köylerimizin daha yaşanabilir bir hal almasını hedef alarak yola çıktık. Bugün 18-19 yaşına gelmiş genç kardeşlerimizin baba ben büyük şehre çalışmaya gidiyorum dememesi için yola çıktık. Şehirde ne var ise köylerde de o olsun, benim köylüm hizmet alsın diye yola çıktık. Bu günden sonra daha çok birlikte olacağız. Yapılacak hizmetler noktasındaki tespitlerimizi sizlerle daha sonra paylaşacağız. Ama şunu bilin ki bu kardeşiniz sizlerin 24 saat emrindedir. Tokat’ımızın, beldelerimizin ve köylerimizin gelişmesi ve vatandaşlarımızın hizmet alabilmesi için var gücümle çalışmaya sizlerin huzurunda namus ve şeref sözü veriyorum” dedi.
POLAT; ÇALIŞACAĞIZ, KAZANACAĞIZ!
Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Genel Meclis Adayı Veli Gökyıldız’ın ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Polat’ta bir konuşma yaptı. İl Genel Meclisi seçim çalışmasının startını Ormanbeyli köyünde vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Polat, “Veli Gökyıldız’ı hepiniz tanıyorsunuz. Onun için size kefalet vermeme gerek yok. Kendisi partimizin 1. sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı olarak karşınızdadır” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Polat konuşmasının devamında günümüz Türkiye’sinin siyasi portresini yorumlayarak Ormanbeyli halkı ile partisinin görüşlerini paylaştı. Başkan Polat konuşmasında; “hepinizin malumu işler iktidar açısından pekiyi gitmiyor. Paralel devlet yapılanmaları, İmralı canisinin serbest kalabilmesi için oluşturulan bir takım altyapılar, bakan çocuklarının ve bazı bürokratların evlerinde çıkan milyon dolarlar, ayakkabı kutuları, para kasaları derken iyiden iyiye gerçek yüzlerini açık ettiler. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak mevcut durumun yıllar öncesinden farkına varmış ve gerekli açıklamaları yapmıştık. Bugün gelinen noktaya baktığımız zaman partimiz geçmişte iktidarın yanlışları olarak neyi tespit etmiş ise günümüzde onu yaşıyoruz. Bu sıkıntıların içerisine halk olarak sizlerde çekilmeye çalışılıyorsunuz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak hiçbir zaman ayrıştırıcı ve bölücü olmadık. Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Çerkez, Abaza, Laz Muhacir ayrımı yapmadık. Bu bayrak altında yıllardır huzur içerisinde yaşadık. Kimsede Türk kimliğinden rahatsızlık duymadı. Ama gel gör ki iktidar partisi hasımlık yaparcasına bir tavır sergileyerek Türklük tartışmaları başlattı. Bizler millet olarak bu oyunlara gelmeyeceğiz, Türk olmaktan ve bu bayrak altında yaşamaktan her zaman gurur duyduk, gurur duymaya da devam edeceğiz. Bugün İl Genel Meclis çalışmalarımızın başlangıcını yapmak üzere buraya geldik. O nedenle genel siyasete çok fazla girmek istemiyorum. Sizlerin destekleri ile inşallah Milliyetçi Hareket Partisi olarak Tokat’ımızın her bir köşesinde hayırlı hizmetler yapmak için yola çıktık. İl Genel Meclisinde de bugüne kadar yapılmayanları yapmak, başarılamayanları başarmak için kaliteli bir ekiple karşınızdayız. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimleri sonrasında vatandaşlar olarak sizler kaliteli hizmet alacak ve Milliyetçi Hareket Partisinin Tokat’ın her bir köşesine mührünü nasıl vurduğunu gözlemleyeceksiniz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42